Grondverzet/kraanwerkzaamheden

Grondverzet &
kraanwerkzaamheden​

Kraanwerkzaamheden

Voor al uw kraanwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wij hebben verschillende kranen zodat we u altijd van dienst kunnen zijn. Voor de wat kleinere werkzaamheden hebben wij een Volvo ECR25 kraan. Deze is wendbaar en heeft niet veel ruimte nodig, waardoor deze ook bij kleinere oppervlakten uit de voeten kan.

Voor het grotere werk beschikken wij over een Doosan DX63. Daarnaast hebben recent een nieuwe Giant shovel G2500HD aan ons machinepark toegevoegd. Ook voor het uitgraven van uw nieuw te bouwen woning, schuur, paardenbak of paardenverblijf kunnen wij u goed van dienst zijn. Het is ook mogelijk ons in te huren met shovel en/of kraan.

Volvo ECR250
Doosan DX63
Giant 2500HD

Grond en zand

Tevens kunnen wij u grond en zand vervoeren en uw tuinafval of puin afvoeren. Kortom wij regelen alles van begin tot eind. Kijk bij onze “projecten” voor een impressie van onze werkzaamheden.

Grond en zand

Tevens kunnen wij u grond en zand vervoeren en uw tuinafval of puin afvoeren. Kortom u word volledig ontzorgd en wij regelen alles van begin tot eind. Kijk bij onze “projecten” voor een impressie van onze werkzaamheden.